hurcimami progarm játék

Gyere játszani!

Gyere játszani és nyerd meg a Hurcimami programot 25.000 Ft értékben! Ez a program kifejezetten kisbabás szülőknek készült a babahordozásról. Minden benne van, ami egy tanácsadáson szóba kerülhet, sőt, még sokkal több is, mert MINDEN eszköz használata mellett az olyan gyakorlati tudnivalókat is tartalmazza, hogy hogyan tudsz megfelelő eszközt választani, hol és hogyan tudod beszerezni, megfelelően karbantartani, hogyan öltözzetek a különböző évszakokban, és a bónuszokkal pedig többezer forintot spórolhatsz az eszközbeszerzésnél. Viszont, hogyha elakadnál, akkor tartalmaz konzultációt is, tehát nem engedem el a kezed, és van egy zárt csoportunk is, ahol lehetőséged van kérdezni.

Most viszont megnyerheted a programot akár magadnak, akár ajándékba. Ha pedig sokszorozni szeretnéd a nyerési esélyeidet, ezeken a platformokon folyik a játék: FB, Insta, TikTok, Pinterest és YT, tehát ahány platformon ezt megcsinálod, annyiszor kerül a neved a kalapba. Mindegyik platformon keresd a 4mom babahordozás kék pöttyét.
A játék szerdán, tehát 2023 november nyolcadikán 12 óráig tart, és este lesz a sorsolás. Megköszönöm, hogyha nyomsz egy megosztást is, mert így mindenkihez eljuthat a játék híre, akit érinthet.
Tehát Like kommentál és követ, és már megy is a neved a kalapba.
Sok szerencsét!

#hordozóscsaj #4mom #játék
#anyavagyok #babamama
#hordozás #babahordozás #hordozásitanácsadó #hordozásitanácsadás
#hurcimamiprogram
#hurcimami #4momakadémia

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük