Aktívmami

Anyukaformálás a maximumon!

Babával és várandósan is légy fitt és egészséges!

Jelenleg elérhető óratípusok

  Hordozós Aktívmami,  Aktívmami Power Walking és Funkcionális Aktívmami (PlayGround Workout)

Az Aktívmami nem hordozós edzés vagy baba-mama torna, hanem olyan, kifejezetten anyukáknak kifejlesztett mozgásrendszer, ami ugyan figyelembe veszi az állapotot, támogatja a regenerációt, de mégis a fókuszában a hatékony alakformálás áll.Ennek ellenére biztonságos, hiszen mind a gyakorlatokat, mind az intenzitást maximálisan magadra tudod igazítani, és ebben oktatóink is a segítségedre vannak!

Aktívmami Hordozós Fitness

A hordozás és az összebújás szerelmeseinek! Az AHF edzésen már várandósan is részt vehetsz!

Aktívmami Babás Fitness

A klasszikus baba-mama tornák modern változata, tartásjavítással, core-tréninggel, gerinctréninggel, funkcionális mozgásiskolázással, gátizom erősítéssel!

Aktívmami Power Walking

Power walking technikájára épülő interval edzés. Ennek a technikának köszönhetően a futáshoz hasonló energiafelhasználást érünk el egy-egy edzésen, a walking szakaszok alatt a pulzus az alsó-közepes tartományban mozog, ami ideális a zsírégetéshez. A gyalogló szakaszokat erősítő szakaszokkal tarkítjuk, így egy igazán hatékony, minden izomcsoportot komplexen átmozgató edzésen vehetsz részt!Az APW edzésen gyakorlatilag bárki részt vehet: várandósan, a gyermekágy leteltével hordozós (vagy babakocsis) anyukaként, gyerek nélkül vagy akár a családdal – férjjel, nagyobb gyerekkel – együtt

PlayGround Workout

Ez a legkeményebb Aktívmami edzésforma. Az edzést az esti órákban tartjuk, de még világosban. A helyszín az változó lesz, a város különböző játszóterein fogunk találkozni 2-2 alkalommal. Az APGW szabadtéri, saját testsúlyos funkcionális edzés, de közben megtanulod, hogy egy-egy játszóterezés alkalmával mire használhatod TE is az ott található játékokat!

Funkcionális Aktívmami

A  nyári PlayGround Workout téli változata, mert most már elég hideg és sötét van a játszóterezéshez. Dominánsan saját testsúlyos köredzés. Elsősorban azoknak ajánlom, akik már totyogó kisgyerekkel jönnek, és már kinőttek a Hordozós Aktívmamiból, vagy rendelkeznek egy komolyabb állóképességgel. Viszont jöhet Apa is!

2018-tól már táplálkozási tanácsadással és hordozási tanácsadással is foglalkozom, keress bátran bármelyik témakörben!

Tematikus Facebook csoportjaink

Aktívmami FB csoport

Ha az Aktívmami Mozgásrendszer érdekel, csatlakozz ehhez a csoporthoz:

Hordozás FB csoport

Ha a hordozás szerteágazó világa érdekel, akkor csatlakozz ide:

Az Aktívmami órákon az ergonómiailag helyes kialakítású hordozóeszközöket ajánljuk! Ha nincs ilyened, szívesen kölcsönzök Neked az edzés idejére, csak szólj előre! Megfelelő eszközök (a teljesség igénye nélkül): hosszú kendő, mei tai, ssc, félcsatos. Amíg a pici nincsen 6 kg, alkalomszerűen megengedett a karikás kendő vagy a rugalmas kendő is. Képzett hordozási tanácsadóként az órákon egyik fő célom, hogy segítselek a  sportolás közbeni helyes hordozás elsajátításában.