Házirend

1
A 4MOM teljes területén a szülő/kísérő felelős a gyermekéért. A közösségi teret és a teljes területet mindenki saját felelősségére használhatja. A gyerekfelügyelet nem tartozik szolgáltatásaink közé, kérjük, figyelj gyermeke(i)dre.
2
A játékokat és egyéb berendezéseket kérjük rendeltetésszerűen használd. A nem rendeltetésszerű használatból származó kárért, balesetért a károkozó a felelős. Használat után, ill. távozásod előtt kérjük pakolj össze magatok után, a nagyobb szemeteket dobd a kukába, ezt egyelőre kívül az ajtó mellett jobbra leled.
3
Kérjük a kísérőket és a hozzájuk tartozó nagyobb gyermekeket, hogy a kisebbekre fokozottan figyeljenek. A földön lévő apróbb tárgyakat, lepotyogott ételeket a kúszó-mászó kicsik könnyen megehetik, kérjük, tartsd rendben a holmidat, gyereked játékait – bár mi is folyamatosan figyelünk.
4
Őrzés nélkül hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget. (Talált tárgyakat egy hónapig őrzünk.)
5
Lázas, beteg, fertőző állapotban gyermekkel ne látogasd a programjainkat! Ellenkező esetben az egészséges vendégek érdekében felszólíthatunk, hogy hagyjátok el a teret. Ha másnál betegségre utaló tüneteket tapasztalsz, kérjük, figyelmeztesd a kísérőt vagy jelezd nekünk.
6
A 4MOM programjain fotó/videó készülhet. Ha nem szeretnéd, hogy rólad vagy családtagjaidról felvétel készüljön, kérlek jelezd! A fotókat a közösségi oldalainkon közzé tesszük.
7
A babakocsikat lent hagyhatod a porta előtt, de fel is hozhatod a folyosóra. A terembe légy szíves, ne hozd be.
8
Nagyobb gyerekkel is jöhetsz. Ők tornázhatnak vagy rajzolhatnak.
9

A baba habtapin ne egyél-igyál.

10

Szoptatásbarát hely vagyunk, azaz szoptatni bárhol lehet.

11

Cipőmentes övezet vagyunk: kérjük, hogy a kúszó-mászó babák érdekében a bejáratnál vedd le utcai cipőd. Hozhatsz váltócipőt, vastag zoknit, de válogathatsz vendégpapucsaink közül is. A gyerkőcöknek számára is ér benti cipőt hozni.

12
Ha megérkezel, a folyosón le tudod venni a kabátod, a szekrényben elfér. A cipőt is hagyd kint, ha lehet!
13

A házirend mindenkire vonatkozik, aki belép hozzánk. Mindenben próbálunk a kedvetekre tenni, kérjük, szóljatok, ha kérésetek-óhajotok van felénk!

14

Ha bérled a termet, akkor a berendezési tárgyakért Te vállalod a felelősséget.