Vendégposzt: Magyarinda rugalmas teszt

Anno én is egy rugalmas kendővel kezdtem a hordozást, de az Inda rugalmasait nem volt alkalmam saját gyerekkel tesztelni… így megkértem barátnőmet és Ht kolléganőmet, Csőke Henit (az Instán @csokehenriett néven találjátok),  hogy a legkisebb fiával, Zalánnal próbálja ki, és írja le a tapasztalatait. Íme:

„Mikor Zsuzsi még a várandósságom alatt felvetette, hogy tesztelhetnék egy Magyarinda rugalmas kendőt, bevallom, úgy álltam hozzá, hogy jó, rendben, biztosan nem fog újat mutatni. Aztán mikor megjött és beletettem Zalánt, el sem hittem, amit tapasztaltam. Bár van egy ajándékba kapott rugalmas kendőm, ami a kedvencem, de ez magyar viszonylatban abszolút hozza ezt a külföldi minőséget. Stabil, sehol sem nyúlik, nem ereszkedik meg a baba súlya alatt hosszútávú hordozás esetén sem. Könnyen feszesre lehet húzni, jól viseli a pontatlanságokat, nincs az az érzése az embernek, hogy kiesik a gyermek kötés közben. Külön tetszett a színe, igazi őszi, meleg bordó. A tesztelés alatt azt vettem észre, hogy egyre gyakrabban nyúltam utána, szinte nem is használtam mást. Most, hogy Zalánt már a hátamra teszem, ha mégis valami miatt előre kell kötnöm, ezt szoktam gyorsan felkapni, amíg vissza nem kell küldenem. 

Összességében egy olyan stabil rugalmas kendőt kapunk, amit bátran ajánlok minden édesanyának, amennyiben magyar gyártó rugalmas kendőjét használná, és az újszülött kortól 7-8 kilóig használható kendőt keres, ami biztosan ki is tart egy ekkora súlyig.”

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük