LoveYourBelly – minden tudnivaló egy helyen

Ha el szeretnéd kezdeni, akkor először jelentkezz tréningre. Ebből választhatod a csoportos (jelenleg online) tréninget, ahol 2-6 fős csoportokban lehet a módszert elsajátítani. Ha azt szeretnéd, hogy ezen az alkalmon csak TE legyél jelen, és csak Veled foglalkozzak, vagy nem tudod kivárni a következő csoportos tréninget, akkor választhatod az egyéni tréninget.

A tréning alapvetően egy alkalom, de ha az állapotod vagy az erőnléted úgy kívánja, szakaszokra bontva, tehát több alkalommal tanítom meg. A tréningen az a cél, hogy megértsd az elméleti hátteret, és megtanuld és begyakorold azokat a mozdulatokat, gyakorlatokat, amik Téged támogatnak a jövőben. A tréningről itt találsz egy leírást.

Szinte mindenkinek, aki elvégzi a tréninget, szüksége van egy kontroll alkalomra (ez lehet személyes vagy online), így a tréning után egy gyakorló óra benne van a csomagban, tehát ingyenes. A tréning alapvetően egyéni gyakorlásra épül, de sokan vagytok, akik szereteitek, ha csoportban dolgozunk, így már heti 3 alkalommal van gyakorló óra. Erre ITT tudsz bejelentkezni. Jelenleg ZOOM alkalmazáson mennek a gyakorló órák.

Nagyon sokan vagytok, akik voltatok tréningen, de valamilyen okból abbahagytátok a programot, vagy egy új várandósság miatt újrakezditek. Nektek dolgoztam ki a LYB reSTART programot, ami teljesen ingyenes, és a tréninget végzettek csoportjában érhető el. Itt 31 nap alatt újra felépítjük a programot, egy nap edzés-egy nap pihenő struktúrában, a pihenőnapokon pedig arról olvashatsz, hogy támogatja még a kötőszöveti regenerációdat.

Azoknak pedig, akik egy komplex, támogató programban működnek jól, minden hónap 15-én indul a 8 hetes LYB MentorProgram. 

Ha bármelyik érdekel, nyugodtan keress meg az elérhetőségeimen!

 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük