Hordozási konzultációs lehetőségek

 

 

Hurcimami Program

Válj igazán profi HURCIMAMIVÁ, könnyen, egyszerűen, online!

Tanulj meg mindent, ami lényeges a babahordozással kapcsolatban, egy helyről, az otthonotokban, a saját ütemedben, a babád igényeihez igazodva!

ONLINE TANFOLYAMUNK 25+ videós és szöveges leckét tartalmaz, de Neked csak az éppen aktuálisan RÁD vonatkozó részt kell feldolgoznod! A kisbabád mellett meg tudod tanulni a legfontosabb szabályokat; hogy hogyan válassz, vásárolj és tarts karban hordozóeszközt; és természetesen az alap kötési technikákat is elsajátíthatod! 

Konzultációk

Minden konzultációhoz videós segítséget is kapsz! Mit jelent ez?

  • A tanácsadásokon rengeteg dolog elhangzik, de Te félig mindig a babádra fogsz figyelni, és ez a természetes! 
  • Azért, hogy a lehető legtöbbet tudj profitálni a konzultációból, leforgattam nektek az összes olyan témakört, amit szoktunk érinteni. 
  • A videókat a konzultáció után zárt FB-csoportunkben éritek el, ahol minden kérdésre válaszolunk, ami felmerül. 

Válaszd ezt  a szolgáltatást, ha teljes körű útmutatásra van szükséged. Segítünk a megfelelő eszköz kiválasztásában, a használatának elsajátításában és ha szükséges, a saját eszköz beszerzésében. 

Válaszd a mini konzultációt, ha nem tudsz a fentiek közül választani! Ebben az esetben 30 perces tanácsadásokat foglalhatsz (egymás után többet is), és megkezdett 30 percenként fizetsz. Akkor javaslom, ha egy rövid tanulnivalód van.  

Az Online konzultációt 2023. júniusától felváltja a HURCIMAMI PROGRAM! 

Ha távol vagy,  de ragaszkodsz hozzánk, akkor válaszd az ONLINE KONZULTÁCIÓT! Az online konzultációt elsősorban akkor ajánlom, ha van saját eszközötök, de a nulláról kezditek a hordozást. (Ha nem Ádámtól és Évától kezdjük, akkor válaszd az ONLINE MINI konzultációt!)

Ha távol vagy,  de ragaszkodsz hozzánk, akkor válaszd az ONLINE Mini KONZULTÁCIÓT! Az Online mini konzultációt elsősorban akkor ajánlom, ha van saját eszközötök, és NEM a nulláról kezditek a hordozást. (Ha Ádámtól és Évától kezdjük, akkor válaszd az ONLINE konzultációt!)