4

Egyéni babahordozási konzultáció

Válaszd ezt  a szolgáltatást, ha teljes körű útmutatásra van szükséged. Az egyéni tanácsadás elsősorban a 4MOM-ban történik, vagy az otthonotokban. Mindkét esetben előre egyeztetünk időpontot.

A konzultáción megismerkedtek a hordozás alapvető szabályaival, a különböző eszközfajtákkal, majd a baba mozgásfejlődése és a család igényei alapján kiválasztjuk a számotokra megfelelő hordozóeszközt. Megtanítom a használatát, és segítek a saját eszközötök beszerzésében.

Az egy alkalmas egyéni tanácsadás ára 12000 Ft.

A tanácsadás időtartama kb 1,5-2 óra, 120 percen felül 1000Ft/ 15 perc.

Két alkalmas tanácsadás ára 19.000 Ft. A két alkalom között maximum 4 hónap  telhet el. Akkor javaslom, ha még nem hordoztál. Az első alkalommal kiválasztjuk az újszülött korban nektek megfelelő eszközt, és megtanítom a használatát. Ezt többnyire elöl vagy csípőn hordozás lesz. 4 hónappal később megvizsgáljuk, hogy milyen eszközt érdemes használnotok a későbbiekben, és szintén megtanítom a használatát (háton hordozás).

Azért különböztetünk meg házhoz menő és helyszíni tanácsadást, mert első esetben az eszközök összekészítésének, szállításnak díját is kifizeted, plusz azt az időt, amit az utazásra fordítok.