4

Egyéni babahordozási konzultáció

Válaszd az egyéni konzultációt, ha teljes körű útmutatásra van szükséged. Segítünk a megfelelő eszköz kiválasztásában, a használatának elsajátításában és ha szükséges, a saját eszköz beszerzésében. A tanácsadás után sem engedjük el a kezed: utána is tudsz kérdezni az online felületeinken. 

A konzultáción megismerkedtek a hordozás alapvető szabályaival, a különböző eszközfajtákkal, majd a baba mozgásfejlődése és a család igényei alapján kiválasztjuk a számotokra megfelelő hordozóeszközt. Megtanítom a használatát, és segítek a saját eszközötök beszerzésében. Minden amire szükséged lehet ahhoz, hogy profi hurcis szülő váljon belőled.

Ha Dunaújvárosban vagy a környéken laksz, választhatod, hogy bejössz hozzánk a 4MOM-ba. Ebben az esetben a teljes, több, mint 150 darabból álló eszközkészletünk áll a rendelkezésedre.

Ha Dunaújváros 40 km-es körzetében laksz, akkor a konzultáció lehet az otthonotokban is, ez esetben az utazási költség az árban van, és előre egyeztetett horodzóeszközöket viszek ki hozzátok.

Ha Dunaújvárostól távol laksz, akkor válaszd az online konzultáció menüpontot!

Időpontot ITT TUDSZ FOGLALNI. Ha nem találsz olyan időpontot, ami megfelel Neked, keress az elérhetőségeimen!

A konzultáció díja 15.000 Ft, amit a tanácsadás végeztével tudsz rendezni készpénzben is, de ha kényelmesebb, a webshopban egyszerűen bankkártyával vagy átutalással is megoldható

Kérlek, a konzultációhoz töltsd ki az alábbi anamnézist, ezzel segíted, hogy megfelelően tudjak felkészülni!