4

Online babahordozási konzultáció

Ha távol vagy,  de ragaszkodsz hozzánk, akkor válaszd az ONLINE KONZULTÁCIÓT!

A konzultáció megoldható MessengerSkypeWhatsapp és Zoom alkalmazás segítségével.

Az online konzultációt elsősorban akkor ajánlom, ha van saját eszközötök, de a nulláról kezditek a hordozást. (Ha nem Ádámtól és Évától kezdjük, akkor válaszd az ONLINE MINI konzultációt!)

Saját hordozóeszköz használatának megtanítása – akkor válaszd ezt az opciót, ha van saját eszközöd. Időtartam: 1×60 vagy 2×30 perc

A hordozóeszközöd használatát bemutatom, megbeszéljük azt, hogy milyen lehetőségek rejlenek benne, és hogy ebből Nektek mi a praktikus. Bemutatás után egyszer közösen, majd kétszer egyedül végig csinálod korrektúra mellett a fel-és levételt.

  • Elölhordozás szövött kendővel
  • Elölhordozás formázott hordozóval
  • Elöl- és csípőnhordozás karikás kendővel
  • Hátravétel és háton hordozás formázott hordozóeszközzel

Hordozóeszköz kiválasztása eszközbérléssel – akkor válaszd ezt az opciót, ha még nincsen saját hordozóeszközöd.  2×45 perc videokonzultáció plusz eszközbérlés.

Az első konzultáción megbeszéljük, hogy mely eszközök azok, melyek számotokra szóba jöhetnek, majd kiválasztjuk azt, ami a legjobban tetszik. Ez elsősorban elmélet, akkor is meg tudjuk oldani, ha a babád épp alszik. Futárszolgálattal tudom küldeni az eszközt, vagy ha Dunaújváros környékén laksz eljöhetsz érte. Az érintkezésmentes átadás megoldott. A konzultáció árán felül az eszközbérlés 10000 Ft kaució mellett 3000 Ft/hét.

Mi az előnye az online konzultációnak a személyes konzultációhoz képest? Az, hogy a lehető legrugalmasabb tudok lenni. Megbeszélünk egy időintervallumot, és azon belül akkor tartjuk a konzultációt, amikor a babádnak és Neked a legjobb. 

Minden konzultációhoz videós segítséget is kapsz! Mit jelent ez?

  • A tanácsadásokon rengeteg dolog elhangzik, de Te félig mindig a babádra fogsz figyelni, és ez a természetes! 
  • Azért, hogy a lehető legtöbbet tudj profitálni a konzultációból, leforgattam nektek az összes olyan témakört, amit szoktunk érinteni. 
  • A videókat a konzultáció után zárt FB-csoportunkben éritek el, ahol minden kérdésre válaszolunk, ami felmerül. 

Időpontot ITT TUDSZ FOGLALNI. Ha nem találsz olyan időpontot, ami megfelel Neked, keress az elérhetőségeimen!

A konzultáció díja 20.000 Ft, amit a tanácsadás végeztével tudsz rendezni: a webshopban egyszerűen bankkártyával vagy átutalással is megoldható

Kérlek, a konzultációhoz töltsd ki az alábbi anamnézist, ezzel segíted, hogy megfelelően tudjak felkészülni! Az anamnézis kitöltése nem minősül jelentkezésnek, kérlek, foglalj időpontot!