4

Online babahordozási konzultáció

Ha távol vagy,  de ragaszkodsz hozzánk, akkor válaszd az ONLINE KONZULTÁCIÓT!

A konzultáció megoldható Messenger, Skype, Whatsapp és Zoom alkalmazás segítségével.

Az alábbi lehetőségekből válaszhatsz:

Saját hordozóeszköz használatának megtanítása – akkor válaszd ezt az opciót, ha van saját eszközöd. Időtartam: 1×60 vagy 2×30 perc

A hordzóeszközöd használatát bemutatom, megbeszéljük azt, hogy milyen lehetőségek rejlenek benne, és hogy ebből Nektek mi a praktikus. Bemutatás után egyszer közösen, majd kétszer egyedül végigcsinálod korrektúra mellett a fel-és levételt.

  • Elölhordozás szövött kendővel
  • Elölhordozás formázott hordozóval
  • Elöl- és csípőnhordozás karikás kendővel
  • Hátravétel és háton hordozás formázott hordozóeszközzel

A konzultáció ára 8000 Ft (4000 Ft/fél óra)

Hordzóeszköz kiválasztása eszközbérléssel – akkor válaszd ezt az opciót, ha még nincsen saját hordozóeszközöd.  2×45 perc videokonzultáció plusz eszközbérlés.

Az első konzultáción megbeszéljük, hogy mely eszközök azok, melyek számotokra szóba jöhetnek, majd kiválasztjuk azt, ami a legjobban tetszik. Ez elsősorban elmélet, akkor is meg tudjuk oldani, ha a babád épp alszik. Futárszolgálattal tudom küldeni az eszközt, vagy ha Dunaújváros környékén laksz eljöhetsz érte. Az érintkezésmentes átadás megoldott.

A konzultáció ára 12000 Ft plusz az eszközbérlés 10000 Ft kaució mellett 2000 Ft/hét.

Mi az előnye az online konzultációnak a személyes konzultációhoz képest? Az, hogy a lehető legrugalmasabb tudok lenni. Megbeszélünk egy időintervallumot, és azon belül akkor tartjuk a konzultációt, amikor a babádnak és Neked a legjobb.